Történetünk

2010

Madhouse alapítása

Minden 2010-ben kezdődött, mégpedig egy iPhone 3G-vel, Olaszországból importálva. A mobilra optimalizált oldalakon (nem volt sok belőle) nem voltak hirdetések. Néhány hónap leforgása alatt lettek. Így jött létre a Madhouse, és már ebben az évben három mobil kampányt le is bonyolítottunk.

2011

"A mobil éve"

Igen, az a bizonyos "a mobil éve" felkiáltás, ami azóta már szóviccé is vált a konferenciákon. Ami minket illet, ebben az évben már több mint 50 kampányt bonyolítottunk le, gyorsan összeforrt a nevünk a mobilhirdetéssel, lévén, hogy csak mi foglalkoztunk azzal dedikáltan. Az év másik fontos eseménye, hogy a csapatunk háromfősre (Éva és Szandra érkezésével) "duzzadt".

2014

Madhouse új befektetői

Fordulópont. A Madhouse egy ún. "asset acquisition" után új befektetőket kapott. Az új tulajdonos a SmartAdNetwork Kft., amelyet az Adverticum Zrt. és a Gran Kockázati Tőkealap tulajdonol. A befektetésnek köszönhetően kinyíltak az országhatárok, és előkészítettük a környező országokba való terjeszkedést.

2015

Nemzetközi terjeszkedés

Amellett, hogy Magyarországon továbberősítettük a pozíciónkat, megnyitottuk az irodánkat Romániában. Ezt pár hónap késéssel követte először a cseh, majd a szlovák iroda. Jelenleg már nem hárman dolgozunk a Madhouse-ban, hanem 13-an. A történet pedig folytatódik...

Csapat

Gábor Brindza
Managing Director
Éva Szántai
Director, Product & Technology
Tamás Lovas
Client Service Director
Henrietta Szelezsán
Finance Manager
Eszter Köhler
Operations Manager
Balázs Gáspár
Senior Account Manager
Linda Szunai
Account Manager
Ildikó Kutasi
Junior Product Manager
Andor Bánsági
Campaign Manager
Cristian Petriceanu
Country Manager, Romania
Simona Otel
Sales Manager, Romania
Zoltán Gaál
Country Manager, Czech Republic and Slovakia
Tomas Vika
Sales Manager, Czech Republic and Slovakia

Ha van kedved, nézz be hozzánk egy kávéra.

A belváros szívében van az irodánk, és aránylag jó kávét is tudunk főzni. Sőt, nemcsak kávénk van.

Írj nekünk >